DE CE SA alegi studioul nostru

 

 

Te-ai gandit sa incerci un job in cadrul unui studio de videochat insa ai dubii in ceea ce priveste nuditatea? Noi avem solutia fara compromis. Daca ai intre 19 si 35 de ani te asteptam la un interviu. Ne poti scrie pe whatsapp sau ne poti suna la 0730058798.

CERINTE MODEL VIDEOCHAT FETISH

VIDEO CHAT CATEGORIA FETISH  NON-NUDE

TRAINING

Atat fondatorul studioului cat si trainerii sunt foste modele de videochat fetish, deci ai sansa de a invata de la cei mai buni, cu peste 12 ani de experienta.

 

PROMOVARE

Colaboram in permanenta cu cei mai mari webmasteri si afiliati pentru a-ti asigura trafic si promovare pe toata durata colaborarii.

NON NUDE

Modele noastre NU se dezbraca. Abordam exclusiv fetish-urile din zona ariei de dominare, unde tu detii controlul.

 

SEDINTE FOTO VIDEO GRATUITE

Acordam o deosebita atentie imaginii tale online, de aceea avem propriul concept foto, deja bine cunoscut, care a inspirat ulterior si multe alte studiouri.

 

CREAREA UNUI BRAND

Vom stabili impreuna crearea unui personaj online bazat pe propria ta personalitate fara a-ti impune lucruri cu care nu esti confortabila.

 

CONSILIERE SI STYLING

Pe toata durata colaborarii vei primi sprijin si consiliere pentru alegerea celor mai bune outfit-uri care sa te puna in valoare.

 

Alatura-te unei echipe adevarate! Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta modelele – motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in modelele noastre prin training-uri si suport continuu din partea trainerilor si a managementului, insa nu doar atat, inainte de toate, investim TIMP si atentie la nevoile lor. Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres si evolutie. Te asteptam!

INCEARCA O NOUA ABORDARE

FIE CA ESTI MODEL NOU SAU AI MAI LUCRAT IN DOMENIU CU SIGURANTA TE-AI INTREBAT CUM POTI EVOLUA

Videochat-ul a devenit un domeniu deosebit de competitiv datorita oportunitatilor de castig pe care le ofera,  fapt ce atrage constant un numar foarte mare de modele noi in domeniu, si cu siguranta te-ai intrebat ce poti face pentru a evolua odata cu industria si pentru a putea avea succes intr-un domeniu unde competitia este asa de mare. Nisa in care activam nu este accesibila oricui din cauza lipsei de experienta si a cunostiintelor necesare, insa noi avem solutia, echipa noastra este formata exclusiv din modele Fetish cu multa experienta si rabdare, cu mare dorinta de a ajuta noi modele fetish care vor sa le calce pe urme. Tot ce trebuie sa faci este sa fii receptiva la schimbari si sa ai incredere in trainerii nostri, care vor sti cum sa iti puna potentialul in valoare astfel incat sa ajungi la incasari substaniale lunar.

hai sa ne cunoastem

TELEFON

0730 058 709

email

contact@domsociety.ro

URMARESTE-NE

instagram

 

FACEBOOK